Despre Mine

In 2017 am fondat Canopy, care a ajuns una dintre cele mai mari agentii de performance marketing din România. Canopy a a trainuit peste 50,000 de persoane, studenti si elevi, despre marketing online. Agentia este condusa de Ivona Gal si este formata din peste 40 de persoane.

In 2019 am creat un departament de RPA in cadrul Canopy, care ulterior s-a transformat in Aggranda, un startup romanesc cu ambitii globale in zona de automatizare a task-urilor repetitive. Compania lucreaza cu clienti foarte mari din SUA, Franta, Marea Britanie, Portugalia, Austria, Germania etc.

Sunt foarte pasionat de marketing in general si inteleg un business foarte bine. Imi place sa construiesc si sa cresc, fie ca lucrez cu o companie aflata la inceput de drum, fie ca e o companie cu venituri de miliarde de euro.

Am peste 15 ani de experienta in in marketing si m-au interesat intotdeauna strategiile menite sa creasca rezultatele si veniturile. In activitatea mea pe marketing am reusit sa generez rezultate atat brandurilor de top cu care am lucrat, din toate segmentele de piata (si din tari ca UK, US, Australia si Romania), cat si companiilor preocupate sa devina lideri.

Cred foarte mult in puterea marketingului online, am fost unul dintre primii traineri din Romania certificati in Google AdWords (dec. 2013), in 2015 am devenit primul roman care a fost speaker @Hero Conf, cel mai mare eveniment PPC worldwide. De 10 ani predau marketing online in cadrul Facultatii de Marketing – ASE Bucuresti.

Am participat ca speaker, jurat sau moderator la peste 300 de evenimente din Europa si SUA despre marketing online, automatizari, RPA si tehnologie.

Linkedin
Twitter

Ma poti contacta si aici.

3 răspunsuri la Despre Mine

  1. Pingback: 2parele isi consolideaza echipa | Marius Pahomi

  2. Buna ziua,
    Sunt administratorul unui service de reconditionari jante si as fi interesat sa colaboram in ceea ce priveste Google AdWords.Serviciile pe ca dorim sa le promovam sunt : sudura jantelor auto, sablatul jantelor, vopsitul jantelor si indreptatul jantelor.
    As dori cateva detalii despre costuri sau o oferta de la dvs.

    O zi placuta

  3. Pingback: Sa nu uiti, sa nu uiti… despre studiul Jobul Ideal – Carte Noua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *