Despre Mine

Fondator Canopy, agentie care isi propune sa duca digitalul catre noi inaltimi.

Traiesc si respir online marketing in general si PPC in particular. Am mai bine de 10 ani de experienta in aceasta zona si m-au interesat intotdeauna strategiile menite sa creasca rezultatele si veniturile clientilor mei. Asa am reusit sa generez rezultate atat brandurilor de top cu care am lucrat, din toate segmentele de piata (si din tari ca UK, US, Australia si Romania), cat si companiilor preocupate sa devina lideri.

Cred foarte mult in puterea online marketingului si mi-am propus sa contribui activ la popularizarea domeniului, astfel ca sunt printre primii traineri din Romania certificati in Google AdWords (dec. 2013). Pana acum am predat Google AdWords si marketing online la peste 1,500 studenti din cadrul tuturor editiilor Online Marketing Academy by Google, iar de trei ani colaborez cu profesorii Carmen Acatrinei si Mihai Orzan in cadrul seminariilor de Publicitate online de la programul de Masterat Marketing online (Facultatea de Marketing – ASE Bucuresti).

Am participat ca speaker, jurat sau moderator la peste 100 de evenimente din Europa Centrala si de Est. Focusul meu sunt studiile de caz si discutiile aplicate care se pare ca ma si recomanda, dupa ce in 2015 am devenit primul specialist roman care a fost speaker @Hero Conf, cel mai mare eveniment PPC worldwide.

Linkedin
Twitter

Branduri cu care am colaborat

portofoliu-clienti-adwords

Speaker despre Google Adwords & Marketing Afiliat

Esti interesat de o colaborare? Contacteaza-ma aici!

3 răspunsuri la Despre Mine

  1. Pingback: 2parele isi consolideaza echipa | Marius Pahomi

  2. Buna ziua,
    Sunt administratorul unui service de reconditionari jante si as fi interesat sa colaboram in ceea ce priveste Google AdWords.Serviciile pe ca dorim sa le promovam sunt : sudura jantelor auto, sablatul jantelor, vopsitul jantelor si indreptatul jantelor.
    As dori cateva detalii despre costuri sau o oferta de la dvs.

    O zi placuta

  3. Pingback: Sa nu uiti, sa nu uiti… despre studiul Jobul Ideal – Carte Noua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *