De ce sa te promovezi prin Google Adwords ?

Google Adwords este un sistem de publicitate online prin care clientul plateste doar atunci cand o persoana i-a vizitat pagina.

O campanie adwords foarte bine optimizata inseamna:

– cuvinte cheie care descriu produsul promovat;

– reclame scurte si la obiect care contin beneficiile produsului promovat;

– oferte, mesaje de tip call to action;

– pagina unde ajunge vizitatorul dupa ce dat click pe reclama are legatura foarte stransa cu acele cuvinte cheie cautate de vizitator si reclama text.

Reclama ta apare doar persoanelor interesate

Reclama ta apare doar cand o persoana este in cautare de produsul/serviciul tau. O campanie Adwords construita corect are target-are maxima!

Reclama ta apare doar atunci cand cineva are nevoie

Nu doar ca nu faci publicitate persoanelor ce nu sunt interesate  de promo, (cum e prin schimb/cumparare de banner-e, cumpare de link-uri, etc) insa  produsul/serviciul tau este afisat exact la momentul solicitat de client.

Monitorizare vizitatori

Vei putea analiza comportamentul fiecarei persoane care este interesata de produsul/serviciul tau. Deciziile importante sunt luate prin raportare la fapte concrete si nu la intuitie!

Costul este dupa nevoia fiecarui client

Poti porni o campanie de publicitate si cu $5. Nu este un cost minim care trebuie investit in Adwords. Poti opri investitia la fel de repede.

Modificarile au efect aproape instant

Poti modifica reclama ta foarte usor iar modificarile sunt facute in cateva secunde. De exemplu daca promovezi un magazin si apare o oferta, aceasta se poate adauga instant.

Testarea reclamelor si continutului

Acesta este un alt punct forte. Poti testa mai multe tipuri de reclama, mesaje, oferte si apoi o alegi  pe cea cu rata de conversie maxima.

Plata pe vizitator

Fiecare leu cheltuit inseamna un potential client pe site-ul tau. Platesti doar atunci cand o persoana este direct interesata de produsul pe care il promovezi. Se poate opta si pentru plata pe afisare, insa in acest context, analiza traficului este mai dificil de analizat.

V-am convins ?

Despre Cristian Ignat

Fondator @Canopy, CEO @Aggranda. Sunt pe LinkedIn (Cristian Ignat)
Acest articol a fost publicat în Google Adwords și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la De ce sa te promovezi prin Google Adwords ?

  1. Pingback: Online pe paine | Marius Sescu

  2. Pingback: Publicitate Online Prin Adwords: Cautare, Continut, Plasament | Promovare Site | Publicitate Online | Google Adwords | SEO | SEM

  3. Pingback: SEO, SEM, PPC, link building in .roNimicul lui Krumel | Nimicul lui Krumel

  4. Edu Adrian spune:

    VA MULTUMESC PENTRU INFORMATIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *