Te Invit La Link Your Business

Pentru ziua mea de nastere de anul acesta m-am pregatit foarte mult. Am fost la filmari, la intalniri, am facut si o prezentare. Suna ciudat asa-i 🙂 ? Coincidenta face ca evenimentul Link Your Business la care am fost invitat sa vorbesc este pe 26 Martie – cand in mod normal imi „serbez” ziua. Anul acesta se pare ca voi avea cei mai multi invitiati de pana acu, in jur de 100 persoane.

Link Your Business este un eveniment organizat de Ziarul de Iasi, impreuna cu Oameni din Online si este dedicat in principal persoanelor care isi dezvolta deja o afacere in mediul offline si vor sa afle care sunt beneficiile online-ului.

Voi vorbi impreuna cu Krumel despre SEM, el pe partea de SEO iar eu despre Pay Per Click folosind Google Adwords si Marketing Afiliat. Ciprian Gavriliu ne va da detalii despre cum se misca piata online din Romania si cum evolueaza lucrurile, in cifre. Programul complet al evenimentului il gasiti aici.

Saptamana trecuta am scris pe blogul evenimentului un articol despre calitatea vizitatorilor.

Despre Cristian Ignat

Fondator @Canopy, CEO @Aggranda. Sunt pe LinkedIn (Cristian Ignat)
Acest articol a fost publicat în Diverse, Google Adwords, Publicitate, SEM și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Te Invit La Link Your Business

  1. Mosca spune:

    Priveste si partea buna a lucrurilor … n-o sa te huiduie nimeni ca doar e ziua ta … :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *