Felicitari, eMAG.ro

Online-ul incepe sa se miste si in Romania. Astazi am aflat de la Zoso si de pe CapsLock cum ca magazinul online eMAG isi ofera produsele prin afiliere. Cu ocazia asta am sa incerc si eu piata PPC din Romania 🙂

Faptul ca si-au creat propriul sistem de afiliere – desi exista deja platforma 2parale – ofera incredere, nu creaza dependenta de un sistem universal, iar eu ca afiliat ma bucur deoarece stiu ca se vor ocupa cu adevarat de acest sistem. Spun asta pentru ca in momentul de fata folosesc sisteme precum AffiliateWindow, Buy.At, LinkConnector, iar de multe ori comerciantii uita sa-si innoiasca feed-ul cu produse. Bineinteles asta duce la o serie de probleme majore: link catre pagini inexistente, pretul produsului este modificat.

Ma astept pe viitor de la ei sa puna la dispozitie un feed cu toate produsele de pe site-ul lor. Feed-ul ar trebui sa contina toate detaliile despre produse: Nume Produs, Descriere, Pret, Url Imagine, Url Afiliat, etc. De obicei un feed de la un site afiliat contine in jur de 20 de campuri.

Inca o data, FELICITARI!

Despre Cristian Ignat

Fondator @Canopy, CEO @Aggranda. Sunt pe LinkedIn (Cristian Ignat)
Acest articol a fost publicat în Diverse, Publicitate și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la Felicitari, eMAG.ro

 1. super misto ideea + domeniul 🙂
  congrat!

 2. E-Bogdan spune:

  Sincer sistemul de afiliere a eMag-ului mi se pare a fi „marea teapa din onlineul romanesc in anul 2009”

  Toti au vorbit despre acest sistem, toti l-au incercat dar NIMENI nu a castigat bani din el.

 3. Bogdan,
  eMAG-ul are un target diferit. Gandeste-te ca foarte multe persoane interesate de calculatoare, componente, etc sunt foarte greu de convins in a cumpara un produs si potentialii clienti petrec mult timp pe forumuri pentru a vedea review-uri. In cazul in care un laptop este cu 3 lei mai ieftin ei cumpara pe acel site, desi este mai putin cunoscut ca eMAG.
  Citeste si articolul acesta te rog http://www.cristianignat.com/avantaje-si-sfaturi-pentru-marketingul-afiliat

 4. Bogdan spune:

  Si legat de faptul ca perioada cookie-ului este de doar 30 zile nu spui nimic ?

 5. asta intr-adevar ar trebui sa fie o schimbare in viitorul apropiat. si mie mi se pare foarte putin 30 de zile in domeniul lor.

 6. Bogdan spune:

  Salutare! am intrat doar ca sa-i laud pe cei de la Emag. Produse bune la pret accesibil, cu servicii ireprosabile! Bravo Emag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *