Idei. Relatii. Promovare.

Idei.

Cu totii avem idei. Mai bune sau mai putin bune. Fiind ideea ta, vei avea tot timpul incredere in ea. Dar cand incepi sa iti intrebi prietenii ce cred despre acest proiect, vei realiza ca nu e cea mai grozava idee. La un moment dat dorim cu orice pret ca o idee sa devina realitate. Cum poti face asta fara nici un ajutor?

Relatii.

Cel mai probabil persoanele carora le-ai expus marea ta idee sunt din domenii diferite. Acesta este un lucru bun. Insa de la prieteni care lucreaza pe diferite domenii vei primi doar calificative, nu si indrumari. Vei avea nevoie de persoane cu experienta in business, care sa te poata dirija sau chiar ajuta in mod concret. Cum iti faci astfel de relatii?

Promovare.

Fara promovare ideea ta este zero. Daca nu ai oameni care sa te ajute sa o promovezi si sa afle lumea de ea nu faci mare lucru. Am fost de multe ori in ipostaza asta, mi-am facut mini aplicatii utile dar cand voiam sa le vand all over the world nu aveam suport, nu avea cine sa ma ajute, sa stiu macar de unde sa pornesc. Tu cum iti promovezi ideea daca nu ai experienta in promovare?

IMTO 2009

Internet Myths Trends and Opportunities (IMTO) iti aduce oameni cu experienta in online. Stiu ca suna pompos, dar sunt persoane care au in spate ani de activitate, au experiente placute si neplacute, au afaceri care merg de ceva timp. Aceste persoane vin ca tu sa fii informat, sa poti evita unele greseli pe care ei le-au facut sau sa-ti dea sfaturi in ce directie ar trebui sa mergi.

Cum m-a ajutat pe mine IMTO 2008?

IMTO este raspunsul la toate intrebarile din acest articol. Aici am cunoscut multe persoane care activeaza in acelasi domeniu ca si mine. Am in lista de messenger mai multi oameni pe care ii pot intreba si cu care ma pot sfatui. Am avut cui sa cer parerea despre un proiect, am primit sfaturi de calitate. Ca urmare a participarii la IMTO 2008 am fost invitat sa particip ca speaker la alte 2 evenimente din Iasi si am devenit membru Oameni din Online.

O carte de vizita iti poate salva banii, asa ca nu ezita sa te inscrii la IMTO 2009: http://www.imto.ro/inscriere.html

Despre Cristian Ignat

Fondator @Canopy, CEO @Aggranda. Sunt pe LinkedIn (Cristian Ignat)
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *